Fantasmagorii dâmbovițene

0
Azi am avut o zi în care am lăsat Tv-ul deschis toată ziua. Ce amaflat?
În curând, ecranul Tv-ului va fi acoperit de scroll-uri, burtiere,breaking news-uri, news alert-uri, indiferent de postul de știri pe care îl urmărești.Asta după ce toată lumea a râs de OTV. Stimabilii de la televiziunile de știriau ajuns la concluzia că dacă nu arzi marginile ecranului cu roșu și galben nu faciaudiență, dacă nu faci un breaking news la fiecare 5
minute nu contezi. Așa căorice gândac călcat devine subiect de interes național, orice frustrată devineanalist economic deși nu poate să lege două vorbe dacă se stinge prompterul. Ah,era să uit de Tatoiu și Ciuvică. Fără cuvinte.
Circ la PSD.
Comisie la PSD, cu Șoavă pe post de vatman de tramvai plin cu cetățeniturmentați, țațe, slugi în timpul liber (era Duminică). Închiși în tramvaiulroșu, ca kinderii la mec, nu conta că fiecare venise cu idea să coboare la oanumită stație, vatmanul a închis ușile și i-a coborât pe toți la aia pe carei-o trecuse în foaie micul Titulescu, ˝Geoană kick-out˝. Cum tramvaiul mergea înviteză să nu-l prindă Prostănacu, s-a găsit o țață să țipe la vatman s-o lasemai încet,  că se sparg borcanele. Aurmat schimbul de replici, gen ˝băi, când eu am intrat în partid tu te jucai cupuța în țărână˝, ˝pisi, stai jos că urmează turbulențe și-ti zboară pălăria˝.
Ce mi s-a părut interesant a fost că toată mascarada a fostînregistrată de un PSD-ist . Românul, curvă cum e, s-a dus înarmat cu tehnică săinregistreze tot. Și a facut-o (o oră jumate). A dat-o și la presă. A demostratîncă o data că, pentru romăn,  nucontează că află toată lumea cum grohăi ca orca atunci când îți regulezinevasta, bani să iasă.
Mircea Sandu.
Indigestia provocată de ciorba de DNA dreasă cu Mititei la bord l-afăcut să cedeze nervos și, din înaltul interzis muritorilor, a latrat cătrejurnaliști, împroșcându-I cu bale, că o să-i dea în judecată că l-au propuspentru depozitare la gropa de gunoi a istoriei fotbalului.
Băsescu.
Cînd are chef să se distreze, bagă bățul prin gard și verifică dresajulpotăilor Ponta și Antonescu. Nici n-a deschis bine gura și, după cum s-a văzut,disciplina a dat roade, amândoi au lătrat la unison ˝suspendare˝. Dresorulmulțumit, le-a înfundat cite un șpitz în coaste și a plecat, mulțumit de glumelelui. Geniul dresorului e demonstrat atunci când potaia e convinsă că ea l-adisciplinat pe dresor să-i aducă mâncare la ore fixe.
Cornel Nistorescu.
A dat în urmă cu ceva timp cu mașina peste doi oameni, a ajuns la proces,a scos banul, s-a terminat procesul. Toată lumea fericită. E curat ca lacrima,pregătit să continue șarjele la marinar. Că doar el i-a pus pe ăia să stea să-Ilovească el cu mașina. Unii se încăpățânează să trăiască. Mult. Tre să fiesărbătoare la antene.
Justiția.
A sărit la gâtul lui Băsescu că a intrat cu șlapii murdari de motorinădin sala motoarelor în casa ei, și i-a tras o scatoalcă să nu mai fure lacântar.
Aceași damă s-a mulțumit doar să se smiorcăie la CNA că televiziunileau mediatizat scena în care SOV i-a  siluit toată familia, în toate găurile și întoate pozițiile, lăsând-o plină de respect pe caldarâmul din fața casei.

Sex cu profesori.
Mironosițele și-au dat seama după 2 ani că au fost violate. Și nici nu le-a plăcut. De aceea s-au hotărât să reclame. Să le repereze poliția onoarea. Asta se întâmplă când ori nu le plătești bine, ori când nu-ți faci treaba bine. Dacă vă vine în cap să invocați cine știe ce teorii psihologice, opriți-vă. Suntem în 2011 si avem internet.
Concluzia.
Circ, de data asta fără pâine. Carnaval de retarzi și curve cu ifose defemei respectabile. Lătrăi și puțoi cu limbi catifelate. Moftangii, cațavenciși mițe. Brucan a fost un plagiator, singurul lui aport fiind adăugarea celor20 de ani, murdărind revelațiile lui Caragiale. Cel din urmă a intuit că nu nevom schimba niciodată.

Până la urmă, țara are vârfurile pe care lemerită. Din cauza indiferenței celor care gândesc,  pentru că până acum s-au mulțumit să lase muncitoriide la IMGB, fetele de la APACA și minerii să le hotărască destinul. De 20 deani.

Nici un comentariu.

Leave a Reply