Întrebați-vă părinții!

0

Din hemoragia de postări pe bloguri despre Decembrie `89, m-am oprit la asta. Aș vrea să o anunț pe autoare că liberatea de a fute istoria datează chiar din Decembrie 1989, iar cei care acum se bat la coadă la tigăi și moaște au fost primii care si-au băgat ștremeleagul în ea. Uite așa, din gang-bang-ul ăla a ieșit monstrul care atunci era viitor și astăzi e prezentul pe care îl trăim

“Viața suge” în România? E greu? E multă nedreptate? E sărăcie? E curvăsăreală? Da, este!

Și nu e vina partidelor, parlamentelor, guvernelor, președinților. E vina poporului român, din care fac parte și părinții multora din cei care astăzi scriu pe bloguri. Ei v-au pregătit viitorul ăsta atunci cînd strigau “Iliescu apare, soarele răsare!”; “Nu ne vindem țara!”; “IMGB face ordine!”; “Nu vrem Kent și nici valută, vrem ca Roman să ne fută!”

Cei care astăzi urlă de foame și sărăcie, primeau cu urale minerii care plantau flori de mină în țestele mitingiștilor de la Universitate și împărțeau mângâieri părintești, cu racordurile de cauciuc de la vagonete, oricărui purtător de chip de intelectual din Capitală.

Istoria a fost futută în toate găurile cînd tot ei l-au ales cu majoritate covârșitoare pe Iliescu, că e “al nostru dintre noi”. Și tot ei au pus umărul la nașterea și perpetuarea varietății de năpârci politice, de orice culoare ar fi fost ele: roșii, portocalii,

Așa că, după ce terminați cu amintirile, treceți și întrebați-vă părinții cum v-au hotărât ei viitorul. După care reveniți și puneți ce ați auzit pe bloguri. Poate așa cei care nu au mintea limpede, înteleg ceva.

Aș putea umple câteva zile la rînd blogul de postări despre ce am trăit în Decembrie 1989, pentru că făceam armata în București. Dar n-o s-o fac, din respect pentru cei care au murit atunci. În amintirea lor, mă înclin!

P.S. Citind istoria poporului român, îți dai seama că acest comportament e adânc pirogravat în gene. Suntem curve, ne place, ne simtem bine, dar nu ne place să fim etichetați așa.

, ,

Nici un comentariu.

Leave a Reply