Mesaj către retardați

2

Dacă nu mă identific cu cei care se duc în piață să protesteze și nu-i înjur pe Băsesescu și Boc sunt băsist și pedelist? Dacă nu înjur Jandarmeria pentru că a aplicat legea aseară sunt dușmanul poporului și-mi place dictatura?

M-am săturat de selecția superficială după criteriul “cine nu e cu noi e împotriva noastră“.

Mi-e scărbă de agitatorii care, din confortul canapelei, tastează și empatizează maxim cu poporul nemulțumit. Dacă ești așa pornit și crezi în ce spui, du-te în piață, ca să nu te lovească depresia când followerșii nu se mobilizează sau îndrăznesc să aibă altă părere. Și nu-ți exprima frustrările, lașitatea, retardul și incapacitatea de a accepta și alte opinii prin invocarea dreptului tău de a acționa după bunul plac butonul de block și unfollow.

E evident că Băsescu & comp au dat-o în bară, dar asta nu înseamnă că îmi bag picioarele în ele legi și mă duc să dau cu pietre în capul cui s-o nimeri. Și nici nu înseamnă că trebuie să se schimbe regimul dacă urlă 1.000 de oameni în stradă.

Alora de se bucură până la orgasm că pică Dictatorul le aduc aminte că după ce dai jos trebuie să pui ceva în loc. Dacă te entuziasmezi că în locul lor vin ceilalți, care au mai fost și tot asta au făcut, atunci chiar că ai apă minerală în loc de creier. Ești retard dacă nu-ți dai seama că atunci când vor cupla conducta să umple rezervoarele golite după ani de opoziție, chiar nu mai rămâne nimic.

Așa că mă lasă rece sutele de protestatari care urlă în piață. Câteva sute, câteva mii nu pot reprezenta cateva milioane. Să fim serioși și să terminăm cu prostiile astea. Avem suficiente instrumente legale și democratice pentru a amenda greșelile politicienilor.

Dacă tot îți plac democrația și libertatea folosește-le inteligent, când trebuie. Nu-ți aduce aminte de ele doar când vrei să bălăcărești.

Dacă după 22 de ani nu ai înțeles că există moduri democratice de a-ți exprima dorințele, nu meriți să deschizi gura. Încercați, atunci când alegeți, să conștientizați că nu există “Undo” și “Recover from a previous version” în viața reală.

Cu alte cuvinte, gândește mai departe de ziua în care alegi sau vrei să se întâmple ceva. Dacă nu ești în stare să gândești, abține-te!

Părerea mea că e ce se întâmplă acum e doar o petardă care-i ține pe unii ocupați până se amorsează bomba mare. Vom vedea în zilele următoare. Nu vi se pare că opoziția doritoare de sânge e cam fără vlagă? Poate că au început și ei să priceapă că pe Traian Băsescu nu-l sperie nimic, nu are nimic de pierdut și că, de fiecare dată când face ceva, are reprezentarea consecințelor și are pregătite următoarele mișcări.

Și ca să ne lămurim: vreau să aleg pe unul care reușește să-l sperie pe Băsescu și care-i anticipează mișcările. Ceva sugestii?

P.S. Scârbă eternă antenelor, RTV-urilor și jurnaliștilor de doi bani, analiștilor și comentatorilor frustrați și imbecili.

, , , , ,

2 comentarii la Mesaj către retardați

 1. 1
  Mr John says:

  Cine crezi tu ca va putea schimba ceva in bine.Tu vrei si multi altii doar altu’ la putere, doar schimbare, dar nu stii cu siguranta ca acela care va veni, va face ceva. Sunt toti si vor ramane niste oameni redusi, ce incearca doar sa-si satisfaca interesele, impartind dorinte, si promisiuni, oamenilor ce au in curte/casa o galeata, sapca sau geaca cu inscriptii de partid.

  • 1.1
   dragos_dc says:

   Citește, te rog, cu atenție ce am scris. Și dacă ai timp și cele 2 articole anterioare. Nu am spus să vină alții, ci că ne trebuie altceva.

Leave a Reply