Mircea Lucescu, un șmecher pe șosea

4

Mircea Lucescu a provocat un accident de circulație. Nu a fost victima lui, nu a fost implicat, EL L-A PRODUS!!!!

A vrut să întoarcă pe linia de tramvai, peste linia continuă. Evident, tramvaiul a intrat în mașina condusă de Il Luce. Încă o mașină în care se aflau 2 adulți și un copil a fost implicată în accident.

Și s-au pornit mâncătorii de căcat. Chioțea ridica în slăvi stelele ENCAP ale Kia și meritele sportive. Moderatorii rezervați, îngrijorați de starea antrenorului. Penibil.

Dacă în locul lui Lucescu era o beizadea, un interlop? La fel ar fi sunat comentariile? Nu, atunci mânia proletară ar fi înfierat și aberat ore în șir despre șmecherii cu gipane.

Lucurile sunt clare: un șmecher a vrut să intoarcă pe linia continuă. Adică i s-a rupt de marcaje, de siguranța celorlalți. Pentru că se grăbea sau așa a vrut mușchiul lui. Ce dacă proștii care nu au mașini vor sta în tramvai până termină poliția? Brusc, nici poliția nu crede în evidențe. Ce dacă alții ar fi putut suferi din cauza jmecherului?

Jeg, penibilitate și multe limbi catifelate gata de acțiune. Cerem justiției să fie oarbă, dar noi judecăm după hainele omului.

Românii au un talent deosebit în a-și peria valorile, chiar când acestea fac pipi în jeturi pe ei. Gura mare române, să nu se piardă vreun strop prețios!

, ,

4 comentarii la Mircea Lucescu, un șmecher pe șosea

 1. 1
  Traian says:

  da, mai nou am auzit discutii “De ce n-a oprit vatmanul”, te si sperie oamenii astia in prostia lor

  • 1.1
   dragos_dc says:

   Si poate schimbă marcajele rutiere, modifică ceva prin Codul rutier. Oricum, adevăratul caracter al lui Lucescu ăsta este, din păcate. Vorbele frumoase nu fac doi bani.

 2. 2

  Tot respectul pentru ce a facut in fotbal, dar dupa ce va iesi din spital trebuie sa suporte consecintele, asa e normal. Bine ca n-a patit, asta e important, dar dupa ce isi revine de tot sa dea socoteala politiei asa cum dam noi toti cand suntem prinsi cu ceva in trafic, asta daca politia romana va fi corecta si il va trata ca pe orice cetatean, nu-i va da un avertisment pentru ca e Lucescu.

  In Romania s-a creat un stil inconfundabil de a ne căca, scuze de expresie, pe ele legi atunci cand sunt incalcate de oameni care au realizat ceva pentru tara si de vedete.

  Legea si regulile de circulatie sunt pentru toata lumea, nu numai pentru proletari.

 3. 3
  dragos_dc says:

  Vom vedea ce și cum. Și cu realizatul ăsta pentru țară, sunt sceptic sau n-am simțit eu ce trebuia.

Leave a Reply