Pot să plătesc abonamentul cu scuze?

0
Utilizatorii Vodafone pot intampina probleme in folosirea serviciilor de voce si date, in anumite zone din Bucuresti, precum si din judetele Constanta, Prahova, Ialomita si Calarasi. Echipele de interventie lucreaza intens pentru remedierea cat mai rapida a acestor probleme. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat clientilor nostri. Vom reveni cu detalii. Multumim pentru intelegere!

Mesaj de la Vodafone, postat azi la 20:30 pe Facebook, la vreo jumătate de oră de când telefonul multora a devenit o simplă paletă de tenis sau oglindă. Normal că sub acest anunț au curs tot felul de comentarii, dejecții, dorințe si aberații. Discuții au fost și pe twitter.

Nu mă interesează de ce și cum, telefonul meu a funcționat non-stop, deci nu am vreo frustrare. Ce nu înțeleg e cum unii sunt atât de loviți de bunele maniere, si pun repede eticheta “românul tot român” celor care, manierat sau nu, cer să fie respectat un contract. Contează dacă au fost 5 minute sau 4 ore?

Scuzele sunt obligatorii, dar nu suficiente. Asta pentru că nici mie nu-mi sunt acceptate scuzele în loc de bani atunci când plătesc abonamentul. Cea mai bună compensație ar fi ca din abonament sa fie scăzut intervalul de timp în care nu a funcționat rețeaua. Dar a citit cineva contractul? L-a semnat, altfel nu pupa serviciul.

Să mă scuze cei plini de zen și bun simț importat, dar McDonald`s nu a scris pe plăcintă “Atenție, aliment fierbinte!”, inspirat fiind de dragostea pentru limba clienților. Au plătit de s-au rupt. La fel pentru “Atentie, podea udă! N-o s-o bag pe aia cu am pierdut jdemii de euro cu o afacere, am să spun că mi-a stricat ziua că nu m-am putut juca pinball online.

Nu, nu vreau să schimb operatorul, în virtutea dreptului la liberă alegere, această soluție fiind ultima la care aș apela. Vreau ca ce am ales și plătesc să fie livrat așa cum trebuie. Ai greșit, îți ceri scuze și PLĂTEȘTI!

Of, mi-e groază că aștia de sunt așa zen or să aibă vreo idee fixă și se vor prezenta la vot. PR-ul prost făcut, disponibil în țările unde multinaționalele sunt chiori în țara orbilor, și Miorița ar trebui interzise prin lege!

, , , , ,

Nici un comentariu.

Leave a Reply