Scenariu pentru jurnaliștii necrofagi

0

O inmormântare este un eveniment neplăcut la care, cel puțin o dată, participăm chiar impotriva voinței noastre. Atmosfera este de obicei solemnă, se stă la priveghi, se vorbește în șoaptă, până și bucătăresele evită să zdrăngăne tingirile, nu se jignofește nimeni dacă îți mănânci mucii în timp ce bocești.

De când a murit tatăl lui Boc, toate televiziunile de știri transmit în direct de la capul mortului. S-au repezit la cadavru ca hienele și, exact ca la un meci de fotbal, necrofagii reporterii ne redau, vorbind în șoaptă, fiecare  tremur de mușchi de pe fața celor prezenți. La faza asta mortul scăpă de atenția lor, recunoștință eternă lui rigor mortis.

Văzând spectacolul, m-am gândit la următorul scenariu: celor carora le place să facă rating din cadavre, aka jurnaliști, le moare o ființă dragă. Jale mare, nu? O echipă formată din cei pe care i-au vânat anterior la astfel de evenimente vine și începe să transmită de la fața locului, punctând fiecare bășină care tulbură bocitul, invitând specialiști care să ne lumineze care e cantitatea de muci care poate fi înghițită fără efecte adverse. Coliva să vă fie analizată de dr. Menci din punct de vedere al densității și numărului de calorii (dacă iese prost, sunteți Hagi Tudose sau niște săraci). Și am putea continua așa, până când prietenul din copilărie al defunctului va părăsi incinta în patru labe, rupt în gură de băutură durere, pupându-vă bălos la despărțire.

Vă place domnilor necrofili jurnaliști? Gândiți-vă la asta. Și rugați-vă să nu se prindă blestemele, că ratați Apocalipsa după mayași.

Sursa imaginii, aici. Vă recomand chiar să urmăriți.

, , ,

Nici un comentariu.

Leave a Reply